Amsterdam | 31-03-2015

Onepoint - NL

De wereld om ons heen is totaal veranderd. We verwachten, of zelfs eisen, altijd en overal online te kunnen gaan met alle mogelijke apps, systemen en apparaten. Hedendaags business IT is hier simpelweg niet klaar voor, dat moet veranderen.

Met onze 'IT as a utility'​ visie helpen wij onze klanten met IT op strategisch, tactisch-operationeel en technologisch gebied. Wij integreren IT met behulp van het agile werken en op basis van drie simpele stappen: advies, kopen & bouwen en beheer.

Als onafhankelijke service integrator heeft onepoint NL een groot partnernetwerk opgebouwd, waaronder Microsoft, Citrix, RES, Nutanix en Amazon. Door deze grote verscheidenheid aan partners heeft u bij ons gegarandeerd een passende oplossing voor al uw IT problemen. Hiernaast is onepoint NL onderdeel van Groupe onepoint. Een internationaal opererend IT bedrijf met meer dan 2.000 werknemers.

De fundering van de 'IT as a utility'​ visie is gebaseerd op drie kernwaarden: transparantie, diversiteit en betrokkenheid. Naar onze klanten en partners toe zijn wij volledig transparant over de mogelijke keuzes en de kosten en baten. Wij zijn divers gezien onze werknemers en ons enorme partnernetwerk. Als laatste zijn wij ook betrokken. Betrokken en zelfverzekerd om bij elke klant onze 'IT as a utility'​ visie waar te maken door een perfect passende IT oplossing te leveren, waarbij continuïteit, veiligheid en een hoge ROI gewaarborgd is.

Als u wilt ervaren hoe wij 'IT as a utility'​ waarmaken, dan nodigen we u graag uit om ons eXperience center te bezoeken. Kijk op onze website en maak een afspraak!


Momenteel heeft Onepoint - NL helaas geen openstaande vacatures. Zoek hier naar een relevante andere functie

Sfeerimpressie Onepoint - NL
Details bedrijf

Onepoint - NL

Amsterdam
Gatwickstraat
1043 GL Amsterdam