WerkenbijeenICTbedrijf.nl voor werkgevers

Over WerkenbijeenICTbedrijf.nl
Met WerkenbijeenICTbedrijf.nl vindt u nieuw ICT-personeel voor vaste dienst. Een flink aantal ICT-bedrijven hebben hier de handen ineen geslagen en zijn gestart met werkenbijeenICTbedrijf.nl om het tekort aan ICT-specialisten aan te pakken. Door als collectief te werven, trekken we aanzienlijk meer ICT-specialisten aan dan ieder bedrijf individueel. Al uw vacatures worden goed gevonden door Google, doorgezet naar LinkedIN, Twitter en een flink aantal Jobboards zoals Jobbird, Banenmatch etc.

 

Over ons

WerkenbijeenICTbedrijf is een initiatief van Spinweb. Spinweb is een samenwerkingsverband van ICT-bedrijven om interim vraag & aanbod tussen ICT-bedrijven uit te wisselen. Honderden ICT-bedrijven, detacheerders, dienstverleners en opdrachtgevers werken via ons platform op www.spinweb.nl integer samen. Zij zetten hun aanvragen en kandidaten online, zodat ze eenvoudig vindbaar worden voor de andere leden. Zoekt of levert u ook ICT-professionals voor vast of detachering?

Sluit dan aan bij ons samenwerkingsverband! Neem vandaag nog contact met ons op of bekijk eerst onze andere website  www.spinweb.nlwaar de leden interim vraag & aanbod uitwisselen.

 

1 account 2 oplossingen!

Oh ja. We bieden u een centrale oplossing voor interim en vast personeel. U krijgt 1 beheersomgeving die werkt voor Spinweb (uitwisseling interim professionals) en voor WerkenbijeenICTbedrijf (werving vast personeel). 

Werkgeversinformatie

Advertorial
Social