Welkom in ons netwerk!


Voor wie

Het Recruiter Partner Programma is speciaal voor interim recruiters die geholpen willen worden met het vinden van ICT-professionals voor haar klanten en extra omzet willen genereren voor hun onderneming met ons partnerprogramma.


Hoe het werkt

Als recruiter zit je op uitdagende opdrachten bij verschillende klanten. Je top prio is de beste kandidaten voor je klant te vinden. Geen twijfel. Maar wat als je klant een tijdelijke opdracht heeft voor een ICT-professional?

Met ons partner programma kan je nu snel de juiste ICT-professionals leveren. Zodra de klant een aanvraag heeft voor een ICT-professional, schakelen we ons netwerk in. We gebruiken ons unieke platform (www.spinweb.nl) en gaan proactief op zoek. De drie beste kandidaten stellen we aan u voor. Gaat een kandidaat van start? Dan is er een match en u bouwt als partner credits* op (een credit staat voor een projectuur en vertegenwoordigd een waarde van een euro).

 

Ja! Ik ben recruiter en wil graag meer informatie of meedoen aan het partner programma!

Aanmelden of meer info?

 


Netwerkevents

Zakendoen blijft mensenwerk. Daarom organiseren we regelmatig informele en nuttige netwerkevents om elkaar in een ongedwongen sfeer beter te leren kennen.

Tot Spinweb!

Advertorial
Social